Благотворителна боксова галавечер ще се проведе в Свиленград на 9 декември, поканите са вече в продажба

Изображение 10772

 

Свиленград ще бъде домакин на благотворителна боксова галавечер, която ще се проведе на 9 декември от 19.00 часа в Спортната зала. Събитието е от веригата Национална боксова лига "Ефбет". Галавечерта се реализира в Свиленград по идея на кмета на общината арх.Анастас Карчев и президента на Българската федерация по бокс и вицепрезидент на Българския олимпийски комитет Красимир Инински.

Зрителите ще имат възможност да се насладят отблизо на играта на осем от българските боксови национали - шесткратния европейски шампион Даниел Асенов - Тайсъна, Уилям Чолов, Радослав Росенов, Хавиер Ибанез, Йордан Морехон, Кристиян Николов, Рами Куиан и Никита Горбатенко. Те ще бъдат водени от националните треньори Жоел Арате и Александър Александров. Нашите боксьори ще премерят сили с противници от чужбина – Косово, Молдова, Румъния, Гърция и други.

Спонсори и организатори на галавечерта са "Ефбет", хотел "Мерит Гранд Моста - спа и казино", МБАЛ „Свиленград”, Захарен завод „Победа”, „Тема спорт”, Община Свиленград, боксов клуб „Армата” – Свиленград.

Част от събраните средства ще постъпят в социален фонд, създаден от кмета на Свиленград арх.Анастас Карчев за нуждаещи се деца от общината.

Всички желаещи да наблюдават срещите вече могат да си закупят покани на цена от 20 лева в Спортна зала - Свиленград. За резервации на маси във ВИП сектора - лице за контакт Христо Великов, тел. 0886 530 999.

https://www.livechatalternative.com/