Сайтът е в процес на обновяване!

Кметът Георги Манолов с благодарствен адрес от Националното сдружение на общините

Кметът Георги Манолов с благодарствен адрес от Националното сдружение на общините

Благодарствен адрес от името на Националното сдружение на общините в Република България получи кметът на Община Свиленград инж. Георги Манолов за дългогодишната си дейност. Поводът е приключването на неговия четвърти и последен управленски мандат.
„Приемете най-искрени благодарности за Вашата дългогодишна ангажираност в дейността на Сдружението”, се казва в поздравителния документ. „Признателни сме за вложените от Вас сили и енергия и подкрепа за постигане на общите цели в полза на всички 265 общини!
Сигурни сме, че през изминалите години като кмет Вие работихте всеки ден с мисъл за хората, които Ви дадоха в аванс своето доверие. Вярваме, че сега с гордост от дейността си приемате благодарностите на съгражданите си.Вярваме, че ценното време, което отдадохте, за да развиете модерна община и да я утвърдите като любимо място за живот не е загубено, а постигнатото е Вашият подарък към жителите и гостите на общината. Надяваме се, че върху изградената солидна и сигурна основа, вашите приемници ще надграждат, също като Вас – неуморно и уверено.
Националното сдружение на общините ще продължи да разчита на Вас и в бъдеще!
От сърце Ви пожелаваме много здраве, успехи и удовлетвореност в професионалния и личния живот!Останете все така ОБЩИНАР по сърце и душа и продължавайте да работите за България!
На добър час!”
Благодарственият адрес е подписан от изпълнителния директор на НСОРБ Силвия Георгиева.