Традиционният есенен панаир на Свиленград ще се проведе от 12 до 18 септември

Традиционният есенен панаир на Свиленград ще се проведе от 12 до 18 септември

 

След двегодишно прекъсване заради пандемията от Ковид 19 традиционният есенен панаир на Свиленград тази година ще се състои. Периодът на провеждането му е изтеглен малко по-рано - от 12.09.2022 г. до 18.09.2022 г. Веднага след това започват тържествените мероприятия за празника на града, посветени на 110 години от освобождението му.

Свиленградският есенен панаир е един от най-големите в региона. В него участват над 100 фирми и търговци от цялата страна с различни атракциони, разнообразни стоки и заведения. И тази година те ще бъдат разположени на постоянното за събора място – парк „Младежки” край река Марица.

В срок до 31.08.2022 г. всички заинтересовани лица и търговци могат да подават заявления по образец (от сайта на Общината - https://www.svilengrad.bg/bg/dokumenti-i-formulyari/zayavlenie-za-uchastie-v-esenen-panair ) в деловодството на Общинска администрация - Свиленград или да ги изпратят на e-mail: [email protected] .

За улеснение на търговците в сградата на администрацията ще се постави схема с разположение на терените за търговска дейност.

 

Снимка - архив

Като приложен файл за изтегляне  - Заявление за участие

Файлове:

zayavlenie-za-uchastie-v-panair.doc zayavlenie-za-uchastie-v-panair.doc

https://www.livechatalternative.com/