Служителка в ОбА - Свиленград на финала на конкурс на Международния олимпийски комитет

Служителка в ОбА - Свиленград на финала на  конкурс на Международния олимпийски комитет Служителката в Общинска администрация – Свиленград Христина Анастасова – старши експерт “Информационно обслужване”, е сред одобрените участници в конкурс за проект на медали на Международния олимпийски комитет. МОК дава шанс на любителите на спорта да влязат в историята на олимпийското движение, като направят дизайна на медалите за Младежките олимпийски игри, които ще се проведат в Сингапур от 14 до 26 август 2010 година.
В конкурса са участвали хора от цял свят. Победителят ще бъде награден при откриването на игрите. Представянето на различните версии за дизайн на медалите се състоя от 7 ноември до 4 декември 2009 г. Одобрените предложения са включени в галерия. От 7 декември до 22 януари 2010 година интернет потребителите могат да упражнят своя глас в интернет за медала, който най-много им харесва.
На финала се конкурират 108 проекта. В момента Христина Анастасова варира между 7 и 9 място в зависимост от активността на гласуването. Само двама са българите излезли толкова напред в гласуването. Едната от тях е Христина, която по образование е специалист по информационни технологии, уеб и графичен дизайн. Тя е автор и на дизайна и на програмния код на сайта на община Свиленград. За да подкрепите талантливата свиленградчанка може да влезете в сайта на община Свиленград www.svilengrad.bg , където ще намерите връзка /линк/ “Гласуване в подкрепа на проекта за медали на Христина Анастасова за Младежките олимпийски игри 2010”. Там, след като си регистрирате имейла и получите потвърждение за това, можете да гласувате за проекта на Христина. След приключване на гласуването, измежду първите десет медала с най-много събрани гласове жури от МОК ще определи победителя. Името му ще стане ясно на 31 януари 2010 година.

Упътване за гласуването: За да гласувате, е нужно кликнете върху линка и да регистрирате своя е-mail адрес. След това получавате писмо, с което да потвърдите регистрацията си. Писмото идва на адреса ви като спам. След потвърждаването е нужно да се включите в системата, с което получавате възможността да гласувате колкото пъти желаете.


https://www.livechatalternative.com/