Конкурси, посветени на 100-годишнината от Балканската война и освобождението на Свиленград

Конкурси, посветени на 100-годишнината от Балканската война и освобождението на Свиленград Конкурси, посветени на 100-годишнината от Балканската война и освобождението на Свиленград, обяви общината. Регламентите на три конкурса – за фотография, за литературно произведение и за рисунка и приложно изкуство са публикувани в сайта на община Свиленград www.svilengrad.bg , в специалния раздел за празничните мероприятия – 100 години от освобождението на Свиленград-чествания.
В конкурса за снимки "Свиленград в образи от миналото и днес” няма ограничения за възрастта на участниците, а конкурсите за литературно творчество и за рисунка и приложно изкуство на тема "Свиленград - 100 години свобода” са насочени към младите хора на възраст до 29 години.
Срокът за подаване на съответните творби е до 5.09.2012 г. Отличените участници ще получат грамоти и материални награди. На изложби ще бъдат представени най-добрите фотографии и художествени произведения.
Конкурсите са част от празничната програма, подготвяна от инициативен комитет и общината в чест на бележитата годишнина.

https://www.livechatalternative.com/