Сайтът е в процес на обновяване!

Регламент за провеждане на традиционния турнир по футбол на малки вратички за Купа "Трети март" 2020

 

 

І. Организатор: Общинска администрация – Свиленград.

ІІ. Място на провеждане: Спортната площадка “Изгрев”

ІІІ. Регламент за участие: Право на участие имат непрофесионални отбори от местни фирми, предприятия, учреждения и организации. Максимален брой на състезателите в отбор 15 души, от които 5 плюс 1 играчи в игра,а при наличието на картотекирани футболисти в , която и да е група към БФС само един има право да бъде в игра. Не се допускат за участие състезатели под 20-годишна възраст.

Писмени заявки за участие, придружени от списък на играчите с информация за трите имена и дата на раждане на всеки, посочен капитан на отбора с телефон за контакти, се приемат до 13.02.2020 г. в стая 317 в ОбА Свиленград.

Телефон за контакти: 0887815520  и 74315

ІV. Регламент на провеждане: Футболните срещи се провеждат в две полувремена от по 20 минути всяко, с 5 минути почивка. За победа се присъждат 3 точки, за равен 1 точка.

Заявилите участие отбори се разпределят чрез жребий в групи на 13.02.2020 г. от 12:00 часа в зала за тихи игри в Спортна зала Свиленград, а

програмата с часовете и датата на мачовете без право на промяна  съставена по система всеки срещу всеки  се оповестява на следващия ден.

От групите се класират първите два отбора, като се отчитат по степен на важност следните критерии:

-  набран общ брой точки;

 - резултат от прекия двубой;

- голова разлика;(при равенство в точките на 3 или повече отбора се взима под внимание резултатите по между им, като се изключват резултатите с останалите отбори,които не са с равни на тях точки)

 

Във втората фаза се продължава да се играе  по система на елиминиране, като програмата се съставя на принципа “първи срещу втори” от различните групи. При равенство в редовното време се дават две продължения от по 5 минути. При нов равен резултат се изпълняват по 5 наказателни удара, при ново равенство по 1 до излъчване на победител.

V. График:

-    до 13.02.2020г. 11:00 ч. – приемане на заявки за участие;

-   на 13.02.2020 г. 12.00 ч. – теглене на жребия в зала за тихи игри в Спортна зала Свиленград за предварителните групи.

VІ. Награден фонд:

-І място – купа, грамота 250 лв.

-ІІ място – грамота и      150 лв.

-ІІІ място – грамота и     100 лв.

-ІV място – грамота 

-Голмайстор-грамота

-Най-добър вратар-грамота