Спортен клуб "Изида-Свиленград"

izida-1-20191218.jpg

Наименование на клуба:  Спортен клуб „ Изида-Свиленград”  – гр.Свиленград

Вид дейност: Мажоретки,  спортна йога , фитнес , Младежка организация

Дата на създаван: 05 февруари 2003 год.

Управителен съвет: Иванка Димитрова Миткова

Треньори: Иванка Димитрова Миткова и Петя Карагьозова

История на клуба:
Клубът е  създаден през 2003 с основна гимнастика Юначе. До 2007 г. отбор Юначе имат  завоювани  много награди и отличия. През всичките тези години  в залата за общо физическа подготовка са преминали много хора  занимавайки се със различни видове спорт/ фитнес, аеробика, пилатес ,тае- бо и йога /.През 2007 бе създаден отборът по Батън туърлинг и мажоретки, който съществува и до днес. Момичетата от състава многократно печелят  призови места в България и чужбина. Те участват в културния и спортен календар на града, всякакъв вид мероприятия в  училищата ,  благотворителни и спортни изяви в града и областта . През 2013 год. клубът започна работа и в детските градини, като създаде групи за мажоретки . От 2014 год. в детските градини има и групи по йога. Младежката организация към клуба  е създадена през 2007 г. В нея членуват младежи от 14 годишна възраст и възрастни . Младежката организация е партньор  във много мероприятия организирани от Община Свиленград.  
Възрастови групи: Брой на децата, които тренират: 46, разпределени в пет възрастови групи

Постижения /успехи/:Първи,втори и трети места на Държавни и регионални първенства.Първо място на Европейско Първенство по Батън туърлинг и мажоретки.Първи места ,много награди и отличия от Национални Фестивали. 

Друга информация за клуба: Когато спортистът го желае, тренъорите са взискателни и успяват добре да мотивират състезателите, успехите идват. Ние сме горди и щастливи от постигнатите резултати.  През годините момичетата от СК „ ИЗИДА-СВИЛЕНГРАД ‘‘спечелиха призовите места  във  федерациите , в които членуват- Българска федерация по йога и Българска федерация по Батън туърлинг и мажоретки. 
Адрес на спортната база, която клубът провежда спортно-тренировъчна дейност: 
гр.Свиленград, ул.”Ненчо Христов” №1 - спортна зала „Свиленград”

Лице за контакти: Иванка Димитрова Миткова и Петя Карагьозова
Телефон за контакти: 0887 319 896 
ЕИК по БУЛСТАТ – 126623767
Email: [email protected]
FACEBOOK страница: ИЗИДА - Свиленград

https://www.livechatalternative.com/